Свето щракване

  •  Юли 8, 2020


Свето щракване

Човек толкова добър, колкото Исус, майка Тереза ​​и Ганди? Вие! Unicef ​​Campaign обединява тези примери за живот на равнопоставени условия с прости смъртни, в хумористични видеоклипове, които правят едно чудо: на един клик ли сме от рая?

Именно по Коледа ние упражняваме нашата благотворителна страна най-интензивно. В търсене на ресурси кампанията на Уницеф Швеция апелира към чувствителността, която всички споделяме, с много убедителен аргумент. В телевизионните реклами, създадени от Forsman & Bodenfors, виждаме, че днес (и благодарение на интернет) не е необходим личен живот за осигуряване на VIP място в небето.

Дори на английски език е възможно да се разбере простият аргумент, който виждаме във филмите. В забавни ситуации с най-светите герои в Човечеството, посланието е, че доброто дело е достъпно за всеки. За целта просто кликнете върху банера на Детския фонд на Организацията на обединените нации, който присъства на уебсайтовете на северните страни. Или отидете направо на официалната страница на кампанията - за тези, които рискуват някои шведски. В крайна сметка всички разбираме, че правиш добро, без да виждаме кой е посланието.

Гледайте рекламите сега - особено последната, където Исус сърфира в интернет!

vous ne devinerez jamais comment je fais ma crème la plus simple pour lutter contre la cellulite (Юли 2020)


Препоръчано