Историческа почивка

  •  Може 17, 2021


Историческа почивка

Много от нас се уморяват още повече, когато дойде време да организираме ваканция. В тази дестинация всичко е на възраст над 500 години. Може да искате да останете този път, за да се отпуснете както трябва. Санто Доминго, в Карибите, разполага с колониален хотел с целия лукс, за да може да почивате както никога.

В края на годината стресът от присъединяването към семейството ни понякога ни прави по-уморени от всякога. Какво ще кажете за почивка от такова парти и връщане назад във времето - с мохито в ръце? Санто Доминго, столицата на Доминиканската република, е първият град, основан в Америка. Тръгвайки по историческата Кале де Ла Дама, първата настилка на Новия свят, стигаме до Хостал Николос Овандо. И оттам вече не искаме да си тръгваме.

Една от най-старите сгради от тази страна на Атлантическия океан, тя е построена през 1502 г., за да бъде резиденция на представителя на краля. Цялата колониална структура е обявена от ЮНЕСКО за обект на световното наследство.
Този сценарий на филми за корици и мечове наскоро беше обновен под командването на банера MGallery на веригата Очарователни хотели. Ремонтът включваше комплекс за отдих с басейн, фитнес зала, ресторант и два бара, където решението е между напитките с ром и бирата Presidente, местната марка.


Тоест, след цял ден на плажовете, като райската Пунта Кана, комфортът ви очаква. Нека бъде в един от седемте делукс апартаменти, които са изправени пред красивия вътрешен двор, класика на испанския архитектурен модел от периода. След голяма умора, историческа почивка, в кварталите на кралица. Заслужаваш го.

Исторически двор почивкаВътрешен двор - Класика на испанската колониална архитектура, тих като обителСлизане в исторически четири реновираниРеновирани стаи, съхраняващи историята в комфортИсторическа почивка с цялото свободно времеИсторическа почивка с цялото свободно времеИсторическа почивка - не толковаПочивайте, без да забравяте фитнес - фитнесИсторическа плажна почивкаТуровете от хостела включват плажове на Доминиканската република

Гледайте видео презентация за дестинация (френски / английски).

ИСТОРИЯ МОРТИСА l BRAWL STARS (Може 2021)


Препоръчано