Хамстер живот

  •  Юли 9, 2020


Хамстер живот

И годината е започнала. През първата седмица след Карнавала нещата стават на път. Може би, дори прекалено много. Ако рутината ви изглежда като хамстер в клетката, може би е време да промените посоката.

Не можем да очакваме различни резултати, ако винаги правим нещата по същия начин. Това важи и за диетата. В крайна сметка не е възможно да загубим корема, ако ядем повече калории, отколкото харчим.

Обичам изкуството като критика на човешкото поведение. Тъй като трябваше да поставят под въпрос куката рутина, в която несъзнателно обуславяме живота си, художниците Уорд Шели и Алекс Шведър създадоха инсталацията „В орбита“. В продължение на 10 дни двойката живееше на колело с диаметър осем метра, точно като в клетка за „гигантски“ хамстери. Експериментът приключи в неделя (09/03). Но колелото остава на показ до 5 април в The Boiler Gallery в Бруклин, Ню Йорк.


Има моменти, когато трябва да се обърнем, нали? Случи ми се - и може да ти се случи. Урокът е, че няма предварително определени роли в живота. Ако не сте доволни от вашите, знайте, че можете да преоткриете историята си.

Искате ли да помислите повече за това? Вижте снимките и вижте изживяването в следното видео.

Хамстер живот

ЛЕТНИ ФЕСТИВАЛИ - Подготовка, Костюми | Взех си хамстер | Vlog (Юли 2020)


Препоръчано