Gulfood: Lucilia в Арабия

  •  Юли 9, 2020


Gulfood: Lucilia в Арабия

Ако темата събира знания за здравословна храна и пътувания, това съм аз. От 23 до 27 февруари в Дубай ще се проведе Gulfood, най-големият световен панаир на хранителната индустрия. Тъй като имам готови чанти за пътуване през Арабския полуостров, ще го проверя!

По време на древността именно от там идват големи гастрономически иновации, като подправки и екзотични подправки. Сега 152 държави представят своите новини в областта на храните, като следят богатия потребителски пазар на Изток.

За 25-ото издание на събитието, което ще се проведе в Световния търговски център в Дубай, се очакват около 80 хиляди посетители. Една от програмираните изложби е FlavourTech, която е посветена на представянето на издания, които предпочитат алтернативните начини на приготвяне и натурални съставки. Интересът ми е в тази област, както и към издания за диета, здраве и благосъстояние.


Друг сегмент, Halal World Food, ще включва 450 кабинки от 50 страни. Този пазар се изчислява на 1 трилион долара годишно, което представлява 20% от общата сума в света. Храната, класифицирана като "халал", е тази, разрешена от свещената книга на мюсюлманите - Корана. Тоест, това е много специфичен пазар - и постоянно се развива.

А нашата Бразилия обещава да представи продукти и иновации за шейх без недостатъци! Павилионът на националните изложители на Apex винаги е акцент.

Това са само част от атракциите на това грандиозно събитие. Изчакайте новините, които ще донеса в куфара!


Ако искате да знаете как се наслаждавам на пътуванията си, за да ви представя интересна и свежа информация, разгледайте статията ми за CES, най-големия технологичен панаир в света, който се проведе миналия месец в Лас Вегас. Надявам се да ви хареса - кликнете тук, за да прочетете.

честна арабия

Gulfood, най-големият световен панаир на хранителната индустрия в света

справедлив-arabia2Изложители от цял ​​свят представят своите стартирания в Дубай

Dr. Wagner Montenegro - Feiras e Negócios - Montenegro Cultural (Юли 2020)


Препоръчано