Махай се от слънцето, момиче

  •  Юли 13, 2020


Махай се от слънцето, момиче

Интернет на нещата. И здравето на хората. Тенденцията, консолидирана на сегашния CES, най-големият панаир на технологии в света, представя приложение за превръзка. Гривната предупреждава колко дълго сме изложени на слънце. И когато трябва да се защитим.

В предишната статия представяме изданията на CES (Consumer Electronics Show), което се провежда до 10 януари в Лас Вегас. Сред тях са интелигентни часовници и носими технологии. Юнската гривна сякаш съчетава тези елементи, за да удари пазара с искряне. Защото това е неговата функция да изравнява отношенията ни със звездния цар.

Юни, произведени от Netatmo, всъщност е фотоволтаичен сензор, чиято функция е да измерва количеството на UV лъчите и яркостта на средата, в която се намираме. Информацията се предава на мобилния телефон чрез Bluetooth, което ни казва колко още можем да се насладим на предимствата на слънцето, като например благоприятстваме усвояването на витамин D. И също така, ако е време да сложим шапка, слънчеви очила, да преминем защитно или да потърсим сянка. За нас полезността му е дори в това, че ни помага да предотвратим дефекти и преждевременно стареене на кожата.


Красива и дива с различни парчета гардероб, гривната носи етикета на Louis Vuitton, проектиран от Хари Уинстън и Камил Тупе. Опциите са платинени, златни или матови. Хареса ли ви? Юни ще бъде в продажба до средата на 2014 г., за около 250 реалии.

Пола за слънце, момиче брошка

Уморени от гривната? Вземете сензора за юни като брошка


Пола за слънце, момичешки цветове

Проектиран от Louis Vuitton, слънцето грее за вас

Махай се от слънцето, момиче

Информацията се предава на смартфона чрез Bluetooth

Гледайте видеото за изданието през юни.

TEDI, B.DALI&DJ ZHIVKO MIX-TEMPERATURA/Т.Александрова, Б.Дали и DJ Живко Микс-Температура,2017 (Юли 2020)


Препоръчано