Вземете с едно щракване

  •  Юли 8, 2020


Вземете с едно щракване

За следващото си пътуване избягайте от безкрайните групи и опашки на очевидни места. Какво ще кажете за съвместно ръководство с истински, актуални съвети от самите туземци чрез Instagram? Приложението разполага с готини сценарии за изтегляне, преди да се качите на самолета.

Във всяка голяма туристическа дестинация пакетът е един и същ: много хора се борят за място на места, които всъщност вече не са толкова нови. Като маркетингова акция летището в Стокхолм (Швеция) пусна различно ръководство с съвети за местата, където туристическите автобуси минават далеч.

Приложението за местно ръководство събира снимки от забавни Instagram барове, ресторанти, художествени галерии, паркове и разходки. Те са изпробвани и тествани атракции от градове като Амстердам, Банкок, Барселона, Копенхаген, Дубай, Лондон, Рим, Прага, Париж и разбира се Ню Йорк. В края на краищата, кой познава града по-добре от собствените си жители? Или кой се връща при нея заради нейните предпочитания? Можете също така да създадете свой собствен маршрут, като изберете идеите, които най-добре отговарят на вашето пътуване.


Повече не четете дребния шрифт в отпечатаните водачи. Приложението е достъпно за iOS и Android.

Представяне на местно ръководство

Приложението за местно ръководство

Гледайте видеоклипа, който обяснява приложението.

Manifest Love & Miracles - 432 Hz I Affirmation Vibrations with Spiritual Healing Music (Юли 2020)


Препоръчано