Генетични портрети

  •  Юли 8, 2020


Генетични портрети

Лице на едно, муцуна на друго. Заинтригуван от приликата между дъщеря си и свекърва, фотографът Улрик Колет започна да работи със затаен дъх. Да се ​​създаде обширна галерия от изображения, която събира лица на роднини, показващи прилики, които дори времето не може да скрие.

Искате да разберете как изглежда бъдещето ви? Огледайте масата тази Коледа. И използвайте възможността да благодарите на генетичното наследство на най-близките си роднини. В поредицата „Генетични портрети“ можем да видим от безброй примери, че външността ни всъщност не крие произхода си.

Генетични портрети1Сестри: Роксан, на 22 години и Джил, на 25 години Генетични портрети2Дъщеря / майка: Джил, 25 и Йохан, 54Генетични портрети3Майка / дъщеря: Йохан, 54 и Роксан, на 22 годиниГенетични портрети4Дъщеря / баща: Ариана, на 13 години и Андре, на 55 годиниГенетични портрети5Син / баща: Натан, на 9 години и Улрик, на 32 годиниГенетични портрети6Дъщеря / баща: Исмаел, 10-годишен и Улрик, 32-годишенГенетични портрети7Близнаци: Алекс и Сандрин, на 20 годиниГенетични портрети8Баща / дъщеря: Даниел, на 60 години и Изабел, на 32 годиниГенетични портрети9Братовчеди: Джъстин, 29 и Улрик, 29

Гледайте видеоклипа, който съдържа най-много портрети.

ДНК-портрет нації (повний випуск) (Юли 2020)


Препоръчано