Замразено фондю

  •  Август 6, 2020


Замразено фондю

Преминаването ще наруши всяка диета. Ето защо рецептите за бонбони, които можем да ядем с лека съвест, са толкова ценни. Още повече е, че направеното с плодове и кисело мляко, освен вкусно е и доста функционално.

Прочетете повече:

Вкусно лек - Замразено кисело мляко с горски плодове
Да, това може - Fruit Mini Cheesecake

От френско-швейцарски произход фондюто е най-очакваното ястие на зимата. Ако трябва да се нагрява, можете да сте сигурни, че е много калорично. Следователно тази версия с плодове е вкусно и освежаващо противоречие.


Препоръката на хранителния справочник на бразилското население е да ядете пет порции плодове и зеленчуци на ден. Идеята е, че когато се фокусирате върху живото хранене, като същевременно осигурявате предимствата на хранителния си профил, избягвате мазни, индустриализирани храни, които не са полезни за вашето здраве.

Плодовете подхранват, прочистват и промиват тялото. С много вода те имат диуретичен ефект и предотвратяват задържането на течности. Нейните влакна образуват вид гел, който насърчава ситостта, намалява абсорбцията на глюкоза и количеството захар в кръвта. Рецептите с тях заместват тежки десерти - и все още гарантират многобройни ползи.

С всичко това опция, която ги представя като основна съставка, винаги печели моята справка. Още повече с по-изискана презентация.


Да отидем на рецептата?

Нарежете различни видове плодове (папая, пъпеш, ягода, ананас и банан). Други малки и практични неща като грозде и къпини си заслужават. С помощта на клечки за зъби направете няколко шишчета. За соса смесете една чаша кисело мляко с две до три капки ванилов екстракт и две супени лъжици концентриран портокал. Добре, сега просто служи.

Тази и други рецепти и съвети ще намерите в моята книга Balance Point - прочетете онлайн тук. Искате ли повече? Абонирайте се за моя Youtube канал, за да получавате актуализации за ново видео хранене и уелнес съдържание!

Chef-O-Matic - мултифункционален уред 12-в-1 за здравословно готвене (Август 2020)


Препоръчано