Фонтан на младостта

  •  Може 26, 2020


Огледало, мое огледало, кой на този свят е по-красив и по-млад от мен? Отговорът може да е ВАС! Имам супер съвет, с който да запазя младостта. Това е наистина страхотна находка, идваща от изток. Китайските мъдреци предлагат просто упражнение за оценка на стареенето на тялото ни и ни помагат да го поддържаме по-млади.

Той ни напомня за нашия народ Сачи-Перере. Просто застанете на единия крак, затворете очи и задайте таймера. Повечето хора не могат да задържат тази позиция дори 10 секунди. Но минималното приемливо време е 1 минута.

Причината според китайската медицина е вътрешният дисбаланс. Редовните упражнения помагат за възстановяване на този баланс, подобряване на симптомите на хипертония, диабет, качество на съня, проблеми с гръбначния стълб и дори дегенеративни заболявания, свързани с възрастта.

Какво ще кажете да имитирате тези на Saci-Pererê за поддържане на младостта и подобряване на здравето? Научете също упражнение, което помага да поддържате кожата по-млада и хранителен съвет, който спомага за подмладяване на кожата.

Бен 10 | Фонтанът на младостта | Cartoon Network (Може 2020)


Препоръчано