Ароматизирана експлозия

  •  Юли 8, 2020


Ароматизирана експлозия

Извън кутията? Не. От чинията. Създадена от английската агенция, кулинарна реклама показва красиви сцени с подправки, които се „взривяват“. Съставките, които виждаме всеки ден, се появяват танцуващи във въздуха.

Когато ги видим, те винаги са в малки саксии. Или в големи чанти на пазара. Това беше конфигурацията, избрана като настройка за новата подправка на марката Schwartz и търговска линия за хранителни продукти. За да създаде красивите сцени, британската агенция Gray London се обедини с компания за специални ефекти Machine Machine. След това продукцията събра няколко тона черен пипер, карамфил, червен пипер, джинджифил, лют червен пипер и безброй други съставки, които виждаме в нашите рецепти. Не забравяйки, разбира се, и експлозивите, които бяха изстреляни в перфектен синхрон със саундтрака на DJ MJ Cole. Резултатът е разхвърлян балет, при който всяка детонация придружава нота на пиано, чута на заден план.

След това гледайте рекламата. И не пропускайте вземането също. Докато се забавлявате, е невъзможно да не съжалявате за портиера.

Изкарване

Новата ароматизирана винена напитка от Маями - Friends Fun Wine (Юли 2020)


Препоръчано