Огнено парти

  •  Септември 26, 2020


Огнено парти

Забравете да скачате седем вълни. Идеята тук е да изгорите това, което е минало, за да пречистите духа и да се преродите от пепелта - буквално. Фестивалът Wintervuur ​​(Winter Fire) посреща празничната Нова година в тайна и вълшебна дестинация.

Прочетете повече:

Партито е леко - Вижте тази рецепта за рулца със сьомга
Новогодишно решение - подгответе се за нежелан хаос

Точно както трябва да се свържем с новите енергии, фестивалът има ясна цел: да подпали най-лошото, в което живеем, и да поднови настроението си за 2015 г.


Програмата на атракциите на фестивала Wintervuur, която протича през първата седмица на януари, е обширна. В ретро настроение винтидж героите бродят в парка Бройденборг в Антверпен (вторият по големина град в Белгия), като канят публиката да се изявява в театър, музика, цирк и разбира се жонглиране и неща, свързани с огъня.

Събитието привлича семейства и местни жители на Фландрия, където се случва.

Освен че е „таен“, той има много различни атракции, с които сме свикнали, което увеличава любопитството на тази обиколка. Като алтернатива хората от всички възрасти гледат от представления до забавни тематични разходки по гората и обиколки с лодка по река Хобокен, придружени от музика на живо.

Символиката е силна. Ако не можете да получите място при следващия полет, подгответе свой собствен ритуал, за да завършите годината и да започнете следващото очистване.

Огнено партиАтракциите са навсякъдеОгнено партиТемата е огънят - и всичко, което представляваОгнено партиКултурни атракции за всички възрастиОгнено партиВинтидж настроението е във всичкоОгнено партиЗима е, помниш ли? Но огънят също затопля

Far Cry 3 огнено парти (Септември 2020)


Препоръчано