Семейни рецепти

  •  Октомври 23, 2020


Семейни рецепти

Храната на мама апелира към носталгия. Децата обаче напускат дома и с разстоянието печката, захранена от емоционалното дърво, се охлажда. За да не се загубят семейните рецепти, трябва да се погрижи за наследството. Какво ще кажете за някаква помощ с тази задача?

Прочетете повече:

Диета с памет - когато сърцето се вкопчваме в храна
Сънища, които можем да имаме - Написването на историята само работи

Всяко семейство има рецепта, която преминава от поколение на поколение. Обикновено тя е написана на ръка в стара тетрадка, която, след консултация след консултация, вижда, че мастилото избледнява.


Всички сме съгласни, че такова ценно съкровище не трябва да има тази съдба.

Защото точно това е целта зад една промоция, стартирана в социалните мрежи, която предлага шанса да се изплащат семейни доходи. Идеята е да актуализирате вашата презентация, за да подновите привлекателността на нейната стойност и традиция.

Инициативата беше наречена Семейни приходи. Със спонсорство от Knorr ще получите снимки от оригинални рецепти и ще превърнете най-доброто, с визуализации, в модерен плакат.


За да участвате, заснемете любимата си стара рецепта и публикувайте до 2/10 в Twitter или Facebook с hashtag #Family Recipes. Не забравяйте да споменете фамилното си име.

Следователно, просто се развеселете. За сега можете да следвате тези, които вече са направени от марката fanpage - щракнете тук

Дори участието ви да не е избрано, не се обезсърчавайте. Възползвайте се от възможността да почистите и преварите тези истински кулинарни емоции.


Обадете се на децата, помолете съпруга си, сестрите или снаха си за помощ, така че традицията да придобие нов дъх и никога да не бъде прекъсвана.

Семейни рецепти

„Arairão“ чили до Педрао, беше една от избраните рецепти

Класическа Руска салата " Винегрет" по стара семейна рецепта.Зимна салата.Russian Vinaigrette Salad (Октомври 2020)


Препоръчано