Fake Glow Celebrity

  •  Септември 27, 2020


Fake Glow Celebrity

В ерата на одобрението на социалните медии, преследването на 15 минути слава стана почти задължително, за да бъдете щастливи. В любопитно есе фотографът е нает да преследва фалшива личност. В експеримента и в реалния живот безпокойството на славата се изплъзва на всички.

Прочетете повече:

Разширяване на покритието - аксесоарът помага за боравене с големи екрани
Ти робот - ние се държим като iDiots

За тази работа фотографът Кендрик Бринсън заяви, че тя е най-странната, с която се е сблъсквала някога.


По искане на онлайн списание OZY Magazine тя прекара цял ден в Лос Анджелис, преследвайки Санджена Сатхиан в продължение на два часа по тротоара на Холивудския булевард.

Идеята беше да се държи като папараци, опитвайки се да открадне недискретни кликвания от прикрития журналист за знаменитости.

Впечатлението бе подсилено от присъствието на актьор, нает да се преструва на охранител на Санджена, идентифициран от него като Катрина Кайф, предполагаема индийска звезда.


От трогателна гледна точка целта беше да се запише тормозът и внезапният интерес на хората наоколо, да се създаде история от първо лице, която спечели заглавието почти известен - прочетете оригиналния текст. ТУК.

Снимките и сцените на успешни знаменитости поставят под въпрос представата ни за себе си. Следователно разбирането на механизма улеснява разбирането как стереотипната красота ни влияе.

Вижте следните изображения за това как изображението на славата е явление и как трябва да се отнасяте към него.


Fake Glow Celebrity

Fake Glow Celebrity

Fake Glow Celebrity

Fake Glow Celebrity

Fake Glow Celebrity

Hailey Baldwin’s 5-Step Guide to Faking a California Glow | Beauty Secrets | Vogue (Септември 2020)


Препоръчано