Чувствителност към упражнения

  •  Септември 27, 2020


Чувствителност към упражнения

Сгъвайте мускулите си толкова пъти, хапвайте правилното количество калории, полицайте се срещу изкушението и бъдете щастливи в процеса. Говоренето е лесно. Но за да се сблъскате с промяна в живота, човек също трябва да упражнява чувства.

Опитвайки се да бъде актьор в Холивуд, Тони Хортън трябваше да отслабне. Вълнението от процеса беше такова, че светът загуби драматичното си представяне, за да спечели автентичен екранен фитнес гуру - и един от най-успешните им. Този 55-годишен американец впечатлява с добрата си форма и позитивност.

Неговата видео базирана програма, известна като P90X, обещава мускул и фитнес на всеки, който иска да се справи с високоинтензивни тренировки за 90 правилни дни, които смесват крос-тренировките с интервални тренировки и допълват консумацията.


Именно като се включи в развитието на своето обучение, практикувано днес от хиляди хора по света, Тони осъзна, че не само тялото му се променя. С друг поглед той отбеляза, че упражненията и диетата не трябва да се превръщат в самоцел, а в основата на ново отношение. За него да се структурира физически и емоционално означава да се осигури баланс, така че нашите очаквания и постижения да съвпадат, а не да се сблъскат.

В Голямата картина: 11 закона, които ще променят живота ви (нещо като „Пълният сценарий: 11 закона, които ще променят живота ви“) Тони приема мотивационния етикет на работата, като насърчава развитие на друг мускул, съзнание.

И всичко започва с добра форма. Ако искаме добра глава, трябва да разберем, че тя се свързва с тяло. В крайна сметка, мускулите, кръвта, белите дробове, сърцето и храносмилателната система влияят върху това, което мислим и чувстваме. По думите на Тони "машината" трябва да бъде настроена и да работи добре. "Ако сте с наднормено тегло, машината работи на празен ход или се зарежда с лошо гориво, никога няма да намерите усещането за приключения, любопитство и производителност, което ви позволява да отключите пълния си потенциал."


Както се казва в заглавието, всяка глава има един от своите 11 "закона". Те са: Правете всичко възможно и забравете за останалото; Намерете своята цел; Имайте план; Разнообразието е подправката на ... всичко; Постоянството царува; Ангажирайте се към интензивността; Обичайте го или го оставете; Станете истински; Намерете баланса; Бъдете гъвкави и трите „грешки“: заредете се, възстановете се и се отпуснете. Според Тони, следвайки тези стъпки, трябва да вдигнем лицето си от малкия екран, за да се огледаме: това е да видим и разберем целия „сценарий“, в който сме вмъкнати.

Тоест, само положителното отношение води до ефективна промяна, както се случи при котешкия ми скок. Съобщението е дадено.

Чувствителност към упражнения

3 Упражнения за Сензорна Чувствителност, когато Говориш пред Хора (Септември 2020)


Препоръчано