Всички са художници

  •  Юли 12, 2020


Всички са художници

Социална мрежа само за художници. Тоест, хората точно като теб. Виртуалната галерия събира снимки от потребители на Instagram (или по-скоро фенове). Той организира изложби, а също така предлага парични награди за изображенията, избрани от професионалното жури. Ще се сблъскате ли с това?

Днес Instagram има над 150 милиона потребители. И благодарение на инструментите на приложението, всички щастливи фотографи. Поради лекотата на правене на снимки и използване на различни филтри и обективи, популярността им нараства с всеки изминал ден. Проследяването на това множество „артисти“, Instagramers Gallery не прави изключение от своята мисия.

След като регистрирате акаунт, можете да качвате снимки във вашия профил. За най-вдъхновения (или с надежда) сайтът присъжда 1000 долара за най-добра снимка за деня. А финалистите на всеки мач се състезават за 100 000 долара в края на всяка година. Но конкуренцията е ожесточена. Журито е съставено от изящни арт личности и професионални фотографи. Освен това участват потребители от над 60 държави.


Уважаващият себе си артист трябва да има вернисаж. И не се ли оказа, че галерия Instagramers се оказа галерия в реалния живот? Най-добрите снимки, разпространявани някога в сайта, завършват да бъдат изложени в галерията, която е в артистичния квартал Уинвуд от Маями (Съединените щати). Около мястото обикалят любители на фотографията, аматьори и Instagram фенове, които там обменят идеи и харесвания. Регистрирайте снимките си сега и късмет!

Всички са художници

Представете си вашите снимки на показ в Маями


Всички са художници

Спорът е ожесточен: над 150 милиона потребители на Instagram

Всички са художници


Среща с фен на фотографията като теб

Всички са художници

Наздравейте да спечелите конкурса и поканете приятели на вашия вернисаж

Даниел Крейг приветства всички талантливи художници и артисти! (Юли 2020)


Препоръчано