Да започнем сладки сънища

  •  Може 26, 2020


Да започнем сладки сънища

Високата технология, която ни отвежда до височините, е същата като тази, която се прилага, за да ни заспи. Вижте как одеялото работи, за да гарантира щастието в съня по време на дълги въздушни пътувания.

Прочетете повече:

Влак до звездите - Бавната телевизионна класика прави пътуванията по-плавни
Летящ килим - Апартаментът на Етихад носи лукс на облаците

От континент до континент няма начин да гледате на пътуването с въздух по романтичния или забавен начин, по който се представят филмите. През повечето време те са изтощителни, досадни и понякога дори напрегнати.


За да се преборим с отрицателните вибрации и да успокоим пътниците, вече видяхме бавен телевизор на British Airways. Сега английската компания представя Hapiness Blanket.

Изобретението се тества от доброволци при полети между Лондон и Ню Йорк. За да използва услугата, пътникът трябва да постави чело, което взима електромагнитни вариации на невроните. Тази информация се предава чрез Buletooth на оптични влакна, зашити в одеялото.

Така че работи така: ако спите добре, пътникът получава синьото одеяло. И ако имате някакъв дискомфорт по време на сън, цветовете на одеялото се променят на червен. По това време стюардесите могат да действат за изключване на светлината, регулиране на температурата или осигуряване на вода, например за подобряване на преживяването на борда.

Вижте видеото с опита по-долу.

Desi Slava - Sladki sanishta / Деси Слава - Сладки сънища AUDIO (Може 2020)


Препоръчано