Яжте със сетивата

  •  Юли 3, 2020


Яжте със сетивата

Подгответе се за бис. Готвачът сервира истински „сензорен празник” на събитие за няколко гости. В него звуците от приготвянето на всяка храна се наслаждават - дори повече от самото хранене.

За да се насладите на храната си, готвачите правят всичко. Вашингтон Силвера сервира масата по друг начин. Под неговата палка и с участието на гост-музиканти готвачът, както и визуален артист позиционира микрофоните, изправени пред саксиите, за да създадат Kitchen Dub Experience, спектакъл на изкуство, музика и гастрономия. В това интензивно изживяване всичко се усилва, а маси, ножове и дъски предават звука на това, на което участниците ще се радват.

Всяко представление е почерпка за сетивата, както и цялостно естетическо упражнение за вечерячите: първо идва контактът с миризмата на храна, последван от възприемането на шумовете за приготвяне (придружени от музикантите), до големия финал, който е погледът към плочата напред като произведение на изкуството.

Разбира се менюто е представено като спектакъл: има въвеждането (синьо мус с конфитюр от червено чили), интермецото (листа и цветя на сезона с извара, лимонов винегрет и мед), финалния акорд (раци с праскова палма, хибискус майонеза и слънчогледова пъпка), до последната нота (изненадващ десерт). На всяка вечеря се допускат само 20 души. Направете своята резервация, защото сезонът ще е кратък. И можете да ръкопляскате с пълна уста!

Освещаване на храната - зареждане пред сърцето (Юли 2020)


Препоръчано