Отчаяният!

  •  Юли 12, 2020


Отчаяният!

Служба от 19 век в средата на 21 век. Да, не можеше да работи. С увеличаването на онлайн кореспонденцията продажбите на печати паднаха. За да избягат от фалит, пощенските служители в Канада вече няма да доставят писма. Кучетата вече ви липсват.

Писмата, разменени от минали известни хора, стават книги и се играят на търгове. Вашите имейли струват ли нещо? Днес уеб пътят е най-често използваният за таксуване и комуникация между хората. В Канада, за да избегне по-нататъшни загуби, Пощенската служба реши да промени системата за доставяне на писма по радикален начин - просто като я изключи. Причината е чисто финансова: напоследък продажбите на марки са средно по 2 единици на адрес в цялата страна. Именно защото живеем във все по-дигитален свят, пощальоните губят място.

Промяната трябва да става постепенно. Първоначално печати станаха по-скъпи, за да се обезсърчи използването им. Други мерки се предприемат, докато доставката на писма не бъде завършена до края на 2014 г. Като нов бизнес профил, компанията ще продължи да доставя поръчки, тъй като онлайн продажбите продължават да растат.


Страната отдавна подготвя прехода. Една от наличните алтернативи са колективните пощенски кутии, които са разположени например в читалища. Две трети от канадците вече използват новата услуга. Да, изглежда, че кварталът ще бъде по-спокоен, тъй като ще се чуват по-малко кучешки лаещи. И те вече имат смисъл.

Тези изображения ще бъдат в миналото.

Изображения като това ще са в миналото


Колективни пощенски кутии

Колективни пощенски кутии като тази вече се използват от 75% от канадците

Гледайте доклада:

Мега-чудесата ???? ОТЧАЯНИЯТ МЕЧО - ТРЕЙЛЪР ???? на Калинката и Черния Котарак (Юли 2020)


Препоръчано