Detox хостинг

  •  Септември 27, 2020


Detox хостинг

Онлайн свръх има последствия. С пакети начинанието на хотелиерската индустрия в Англия обещава да избави гостите от цифровата битка. Програмата гарантира спокоен нощен сън, презареждане на вашата енергия и борба с вредното въздействие на електромагнитните честоти.

Прочетете повече:

Таблица за едно - включете в това, което е приготвено с всички сетива
Digital Detox - Изключете WiFi и включете удоволствията от живота

На британския уебсайт My Hotel можете да изберете настаняване в някои хотели, които гарантират 100% офлайн хостинг, където мобилните телефони и компютрите са извън стаята.


Според разкриването на услугата, единственото, което може да се зарежда, са „личните енергийни резерви“ на неговите гости.

За дневна норма можете да отидете в местната фитнес зала, да изпиете зелен сок и да използвате пластири Energy Dots, които са предназначени да блокират ефектите от радиация, излъчвана от джаджи, за да ви помогнат да поддържате тялото си балансирано и здраво.

Пакетът струва 159 паунда на ден и е предназначен за най-тежките случаи на пристрастяване към технологиите или за „електрочувствителните“ - хора с диагноза EHS, синдром на електромагнитна свръхчувствителност.

Хората с диагноза тази съвременна болест могат да изпитат главоболие, болки в тялото и дори да развият депресия.

Ако имате планиран билет до Англия след Карнавал, направете своята резервация сега!

Q&A MUKBANG - TRAVELLING, FRUITS, DETOX (Септември 2020)


Препоръчано