Проклето наследство

  •  Може 31, 2020


Проклето наследство

Няма нова поговорка, че това, което ядат бременни жени, предава на децата им. Но не малко пренебрегват диетата си на този етап. Със силни изображения новите кампании се опитват да обърнат поведението.

Прочетете повече:

Честност в менюто - как се прави хамбургерът на Макдоналдс?
Вашето минало ви осъжда - неудобното постоянство на бързата храна

Бедната на хранителни вещества празнокалорична диета, осигурена от бързата храна, променя ДНК и микробиома на най-големите му фенове - не само на тях.


Според проучване на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания на САЩ, тези генетични модификации се предават на бъдещите поколения и могат да засегнат децата по-остро.

Въпреки че няма нищо ново в решаването на проблема, нова кампания се опитва със силни образи да разбере бъдещите майки за проблема.

Създадена от агенция „Paim“ за педиатричното дружество „Rio Grande do Sul“, поредицата от три реклами цели да покаже значението на здравословното хранене по време и след бременността.


Целта е да се увеличи вниманието през първите хиляда дни от живота на децата, което започва през бременността и стига до двегодишна възраст.

Този период е времето, когато растежът на мозъка е най-интензивен.

Още в утробата плодът вече е в състояние да различи различни аромати, присъстващи в околоплодната течност.


Разпознавайки вкуса, вече в процеса на формиране, много деца не могат без газирани напитки, сладкиши и закуски.

Това е една от причините, които причиняват затлъстяване в детска възраст, което рязко се е увеличило.

Със заглавието „Вашето дете е това, което ядете“, съобщението подчертава, че всичко, което майките ядат, оказва влияние върху диетата на бебето им.

Оттук и значението на майката да поддържа балансирана диета.

Разбира се комбинирани с физически упражнения, за развитие на здрав плод, както и за стимулиране на здравословни навици в детството.

И по този начин те продължават цял ​​живот.

Вижте рекламите по-долу.

heranca1

heranca2

heranca3

Alen Ginzberg - URLIK UMA (1985) (Може 2020)


Препоръчано