Намаляване на калории

  •  Април 16, 2021


Намаляване на калории

Когато някой предложи да разделите чиния или просто десерт, помислете за опцията. Това смята фотографът Бет Галон. С серията Cut Cut е възможно да имаме още една гледна точка към нашата храна.

Дори и при най-рестриктивните диети специалистите обикновено не препоръчват пълното спиране на бонбоните. Все едно винаги казвам, че здравословното отслабване няма нищо общо с отказването от вкуса. Особено за тези, които харесват и изпитват нужда. Според Абесо (Бразилска асоциация за изследване на затлъстяване и метаболитен синдром) има квота, която трябва да се спазва. Ако човекът е с наднормено тегло, трябва да ограничи консумацията. Тайната е в количеството, което трябва да е ниско, и честотата, препоръчвано най-много два пъти седмично.

Добър съвет са моите рецепти за леки бонбони. Не пропускайте една от най-коментираните тук в сайта, ябълковата торта без брашно - проверете!


Тоест, в случая с десерта, по-малкото е повече. Разбира се правилото важи за всички страници от менюто. Идеята, която идва на ум, когато гледам работата на Бет Галон. Партньорството му с хранителния стилист Шарлот Омнес даде есе, наречено The Cut Food Series. Името казва всичко, а изображенията струват хиляда хапки.

Намаляване на калории

Намаляване на калории


Намаляване на калории

Намаляване на калории

намаляване на калориите

намаляване на калориите

Гледайте следното видео, показващо процеса на създаване на тези изображения.

ЗАЩО СПРЯХ ДА СЛЕДЯ КАЛОРИИ И МАКРОСИ (Април 2021)


Препоръчано