Културен багаж

  •  Може 17, 2021


Културен багаж

Куфари и идея в главата ви? Дестинацията ви е Лос Анджелис. В земята на киното и земетресенията, нищо не е по-подходящо от фестивал, който съчетава филми и архитектура.

Но бъдете сигурни, че последното силно земетресение се случи през 2002 г. През март фокусът преминава към фестивала за архитектура и дизайн. За първи път в Калифорния петото издание на фестивала представя филми, които кадрират дизайн, мода и архитектура по специален начин. Като добавим към местното производство, конкурентният експонат изброява 30 късометражни и игрални филма от осем държави. Сред тях е вълнуващите 16 декара над строежа на сградата, която замества кулите-близнаци при атаките на 11 септември.

Успоредно с официалното програмиране ще се проведат кръгли маси, интервюта и изскачаща книжарница от мрежата Hennessey + Ingalls, която е специализирана в областта на изкуствата. Билетите ще се продават от този петък (14/02). По-близка култура и архитектура? Препоръчвам и шоуто Хари Зайдлер: архитектура, изкуство и дизайн, което се провежда в Сао Пауло.

фестивал

Филмовият фестивал за архитектура и дизайн излиза в Лос Анджелис
Посещение: 12-16 март 2014 г.
Местоположение: Театрален център в Лос Анджелис
Адрес: ул. Южна пролетта 514

Искате да влезете вътре? Гледайте трейлърите на някои от филмите на шоуто.

16 декара

Coast Modern

Липсата на колона

Как да бъдем културни стопани + информация за партито + GIVEAWAY Суха храна Dr Clauder s 3,5kg (Може 2021)


Препоръчано