Крем крекер или солена вода?

  •  Юли 8, 2020


Крем крекер или солена вода?

Събудих се късно? В този невъзпитан празничен режим често намираме време само да ядем бисквитки. Или крекери. Всичко зависи от това къде се намирате - и колко голям е гладът, разбира се. Но внимавайте: Въпреки че си приличат, не всички са еднакви.

Когато е карнавал или сезон, те закусват само за хана или хотелите. Това са крекерите. В тези моменти въпросът е жесток: крем крекер или вода и сол?

Разбира се, че е излишно. В крайна сметка двете изглеждат сходно от гледна точка на храненето: някои марки имат много наситени мазнини, свързани с повишен риск от сърдечни заболявания и малко фибри. Крекерът с кремове обикновено е с по-високо съдържание на натрий - както вече казахме, тази съставка благоприятства задържането на течности. Потърсете по-пълните, по-здравословни версии, защото увеличават усещането за ситост.

Но внимавайте! На пръв поглед изглеждат нежни, те правят призива за калорични добавки като конфитюр или извара почти неустоими. И не прекалявайте също: шест единици на ден е ограничението за онези, които се опитват да загубят корема.

Искате ли да знаете? Най-хубавото е да видите какво има в чекмеджето за зеленчуци и да хвърлите всичко в блендера. Това е основата на всеки детокс сок. Вижте моите рецепти за зелен сок, сок от джинджифилова диня, портокалов агент и вече известния Red Lu.

Крекери с Мюсли Seeds&Nuts La Garone (Юли 2020)


Препоръчано