Кондиционирана грижа

  •  Август 15, 2020


Кондиционирана грижа

С летните горещини и в края на краищата, високите температури, които срещаме през всички сезони, няма как да избягаме от охладената среда - да не говорим за техните заплахи. Създаден да ни помогне, климатикът вреди на кожата и косата. Но с проста грижа можете да се защитите.

Прочетете повече:

За да загубите корема с вкус - достатъчно топлина и сантиметри повече с личи
Топ 5 Detox сокове - Вижте най-коментираните рецепти в моя сайт

Древните препоръчали да се внимава с тръбния въздух. С адаптацията към климата съветът е валиден и днес.


Това е така, защото по това време на годината няма измъкване от климатизирани среди. А с топлината навън дори не искаме това да се случи.

За да се предпазите от високите температури и заплахите за епидермиса и косата, които тези машини предоставят, внимателно следвайте съветите по-долу.

• Ако усещате, че кожата ви дърпа, решението е винаги да носите успокояваща емулсия, която да нанесете върху лицето си. Използвайте продукти с витамин Е, алое вера и хиалуронова киселина. Не забравяйте крем за ръце.


• Нанесете върху косата с остатъчен или силиконов балсам, особено в краищата. Климатикът отстранява влагата от проводниците, които стават чупливи и сухи.

• Пийте най-малко два литра вода на ден. Целта е да хидратирате тялото, а също така да предотвратите проблеми с дишането.

Тези съвети са от моята книга Balance Point. За да изтеглите и консултирате на таблета си, когато искате, посетете домашния уебсайт - щракнете тук.

Препоръчано