Комфортна връзка

  •  Ноември 29, 2020


Комфортна връзка

Дългите полети до далечни дестинации с несъответстващи връзки ни карат дори да поставяме под въпрос причината за пътуването. За да презаредите и да прекарате времето, летищата не предлагат нищо друго освен шезлонги. Но някои измислят креативни решения.

Прочетете повече:

Съвет за пътуване - доказателство за чантата
Най-доброто пътуване - Всичко започва с накрайници за багаж

Във VIP салоните намирам подходяща структура, която ми гарантира известен комфорт. Но по време на уморително пътуване и спиране на далечни летища решенията трябва да са достъпни за всички.


В Амстердам и Истанбул наблюдавах мебели, които гарантират физическа активност и дори носят мобилни телефони. Летище Абу Даби предлага капачки за сън. Тези финландски спални шушулки GoSleep са инсталирани в терминал 3 и салон Al Dhabi в терминал 1.

За да си осигурите перфектна дрямка, GoSleep изолира външни звуци и светлини, като гарантира защита и цялата поверителност, от която се нуждаете. Тези кресла на покрива предлагат интернет свързаност, багажни шкафове и гнезда за зареждане на мобилни телефони, лаптопи и други джаджи.

Комфортът е голям, но не пропускате полета, тъй като GoSleep показва бордовия панел на мониторите на сензорен екран вътре. За около 30 реалии на час услугата се предлага и на летището в Хелзинки и скоро в още дестинации.

Вижте следното видео как работи креслото:

Q&A. Връзка от разстояние, Искам да замина, Изследване за болести (Ноември 2020)


Препоръчано