Ела на улицата!

  •  Юли 9, 2020


Ела на улицата!

Той няма месечни такси, смущаващ съблекални или неодобряващ външен вид. И това се случва на открито, което е добре дори за очите. Говоря за уличната надпревара. Но ако се чудите къде да бягате, опитайте се да се запознаете с най-популярните пътеки във вашия град.

Това беше идеята на Нейтън Яу. Този американски фен на състезанията и ръководител на FlowingData е използвал потребителска информация от приложението RunKeeper, която записва и картира всички изминати разстояния по света.

Това покрива всички пътеки за създаване на карти, показващи най-изминатите пътеки, тоест „сертифицирани“ от реални коридори. Изображенията са красиви и много вдъхновяващи. Какво ще кажете да завържете маратонките си и да излезете на бърз 5 км бягане?


Забележете как винаги говоря за тичане? Това е така, защото тази практика е проста и достъпна за почти всички. И ползите са огромни! За да започнете, консултирайте се с вашия лекар. Ако всичко е наред, следващата задача е да изберете удобна и лека обувка. В идеалния случай той е нов. По този начин можете да проследите износването на подметката, за да идентифицирате вашия тип стъпка. С тази визуална информация трябва да се опитате да коригирате позицията на стъпалото, така че ходилото на обувката да е равномерно износено.

Следователно следващата стъпка е правилна, първата. От много. Започнете бавно и бавно ускорявайте през малки участъци. Спрете, вървете за малко и възобновете бързата предавка. С течение на времето бързите разтягания стават по-големи и сте готови, така че можете да пускате по цялата верига. За мен една песен винаги помага. Вижте плейлиста, който най-добре съответства на вашето темпо, препоръчан от учените.

Днес ще имам нещо ново за вас: моята тренировка за бягане, която изгаря до 400 калории на сесия. Пригответе се!


Вижте уличните кръгове в някои градове - повече в галерията на Натан, където хората бягат.

Ела на улицата!Атланта, САЩ

Ела на улицата!


Бостън, Съединени щати

Ела на улицата!

Париж, столица на Франция

Ела на улицата!

Сан Франциско, Калифорния (САЩ)

състезание в Сидни

Сидни, Австралия

Ела на улицата!

Токио, столица на Япония

Reynmen (Ela) Ses Analizi (Dün - Bugün - Yarın) (Юли 2020)


Препоръчано