Шик обяд

  •  Ноември 29, 2020


Шик обяд

Готвенето на собствена храна е най-добрият начин за хранене, контрол на здравето и дори отслабване. Предвид рутината, която изпълняваме, това е почти невъзможно. Това, което е източник на отчаяние за мнозина, се превърна в бизнес възможност за малцина.

Прочетете повече:

По-здравословни начини за готвене - Съвети за по-леко готвене
Вкусна и пусната - сьомга бургер

Какво имаш за вечеря? Между юфка и остатъци вариантите не изглеждат обнадеждаващи. Напоследък старата услуга за кутиите набира нови интерпретации, които могат да спасят навика за здравословно хранене за много хора.


Не говоря за готови ястия, доставени у дома. Една от услугите, предлагани в нюйоркския регион на Съединените щати, доставя пресни рецепти и съставки, за да може човек сам да приготви планираните ястия, без да губи време да се чуди какво да прави или дори да излиза на пазара.

Наречен плакиран, услугата доставя кутии с порции, готови за приготвяне в рамките на 30 минути. Без отпадъци или преувеличение, всички хранително балансирани.

Просто изберете седмичното меню от опциите, достъпни на уебсайта на компанията, подготвени под ръководството на Елана Карп, главен готвач на френското училище Le Cordon Bleu. Между чиниите сирене равиоли с песто от къдраво зеле и моркови на скара. Предлагат се и вегетариански ястия без лактоза или без глутен.


В допълнение към всички тези предимства, Plated също така благоприятства местната икономика, като благоприятства близките доставчици и устойчивостта, като гарантира, че ястията от морски дарове са уловени от уловена риба, без да навредят на околната среда.

За 12 долара плата (около 30 реали), компанията доставя в 47 щата, с планове за разширяване за 2015 г.

Да се ​​надяваме, че подобни услуги се появяват тук. Здравето, фитнесът и съжителството около масата ви благодаря.

Шик обяд

Просто изберете менюто, за да получите кутия със съставки и рецепти

30.05.2016 "Шик". Тренировка. В кадре - Мария Андреева (Ноември 2020)


Препоръчано