Регистрирайте се в исторически моменти

  •  Януари 25, 2021


Регистрирайте се в исторически моменти

Какво общо имат Уинстън Чърчил, Джаки Кенеди и вие? Ако сте отговорили на вкуса да се появите на снимки, сте се оправили. Кампания за вестници Носове (Южна Африка) пресъздава сцени, в които известни хора правят селфи.

Селфите днес са успешни. Говорим за онези забавни образи, които вземаме от себе си с разперени ръце - и които са навсякъде в социалните мрежи. А сега си представете дали във великите исторически моменти известният е имал под ръка смартфони с включен интернет, за да регистрират свои собствени селфита. Именно с този модерен призив Lowe Cape Town създаде умна рекламна кампания. Целта е да се насърчи четенето на вестници сред младите хора, които са най-свикнали да следят онлайн новини, среда, в която тези снимки се следят и споделят.

Успехът на кампанията изненада както агенцията, така и клиента. В крайна сметка, ударени силно, младите хора ретуират и публикуват изображенията, които сега също се появяват в големи световни тенденционни сайтове като Gizmodo, Buzzfeed и Huffington Post.


Вижте снимките:

Кабо пъти-самоснимките-4-640x452

Уинстън Чърчил, министър-председател на Англия


Кабо пъти-самоснимките-HED-2013-640x452

Известна снимка на анонимни целувки в чест на края на Втората световна война, Таймс Скуеър (NYC, 1945)

Кабо пъти-самоснимките-3-640x452

Сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън (2011)

История и перспективы Самолетов Вертикального Взлета и Посадки (СВВП) (Януари 2021)


Препоръчано