Цензурирана императрица

  •  Може 17, 2021


Цензурирана императрица

Естетичните стандарти диктуват нашето поведение. Но китайското правителство се опитва да ги изтрие от историята. Поне от телевизионната версия. С отмяната на сериите заради разцепването, цензурата в най-населената държава в света заглушава протестите.

Прочетете повече:

Недискретен въпрос - Ако можехте, какво би се променило в тялото ви?
Мярката за истинската красота - Какво се случва, когато обменяме номера за комплименти

Бразилецът харесва сапунена опера. Но изглежда, че тези, които живеят след Великата стена, харесват по-добре. За съжаление, не беше достатъчно да държиш цензора за ръка.


Китайската императрица разказва историята на Ву Зетиан, който през седмия век на тази страна стана първият и единствен женски сановник на тази страна.

След една седмица в ефир, пред сцени с участието на по-изразени актриси или екстри, решението на правителството беше да прекрати екранизацията. За да разрешите връщането ви дни по-късно, с някои модификации.

деколтета


Декоративни деколтета и екстри раздразнени цензори

Очевидно най-скъпата рекламирана продукция в китайската телевизия беше заблудена от собственото си величие.

Феновете скоро забелязаха, че по-широки кадри, които показваха, наред с други неща, богатият гардероб на продукцията, с 3000 фино завършени тоалета, бяха заменени от близки планове и се фокусират само върху лицата на актрисите, особено главния герой, звездата Фен Бингбинг.


В програмирането на страната не са адресирани социални поведения, неодобрени от системата, като изневяра, секс, голота, хазарт, наркотици и дори призраци. Но този път, общото усещане е, че правителството реагира.

Интервенциите са груби и компрометират истината на това, което се изобразява. В династията Тан (618 до 907 г. сл. Хр.), Колкото по-мощна е жената, толкова по-голямо е нейното разцепване.

Всичко това подкопава тежкото положение на производството, което струва 300 милиона юана (около 130 милиона реали).

През 21 век населението се чувства третирано като деца.

Поне диктатурата, която се хвали, че е довела страната до икономически успех, коригира нейната недалновидност, действайки едностранно и авторитетно като всеки изключителен режим.

Следвайте по-долу пътечките, които са произведени за разпространение на свръхпроизводството.

И се опитайте да видите какво липсва на всички днес.

Китодар краде реклама на КА5 имоти (цензурирана версия) (Може 2021)


Препоръчано