Купувайте на едро, яжте на дребно

  •  Август 9, 2020


Купувайте на едро, яжте на дребно

Купувайте повече, плащайте по-малко. Пълненето на количката с големи опаковки е добре за вашия джоб. Но без да го осъзнавате, това се отразява на размера на порциите, които поставяте в чинията! Вижте как да заобиколите този капан.

Пакетите са големи и колкото и да е странно, цената е по-ниска. Така че, като се има предвид офертата, няма съмнение. Но ако спрем да мислим, една от причините да сме яли повече от необходимото е чрез касата. Направете математиката. Ако замразената пица има осем парчета, а вие живеете сами ...

Купуването на едро си заслужава, когато храните са здравословни, тъй като винаги струват малко повече. Най-големият проблем е дори размерът на порцията. За да защитим здравето и джоба, важното е да планираш.


Направете свои закуски

Приготвянето на здравословни и питателни храни за закуски е бързо и разбира се по-добре за вашето хранене. Купете ядки, сушени плодове, тъмен шоколад и разбъркайте всичко в голяма купа. След това разделете порции от половин чаша в отделни сашета. И това е! Вместо пълнени бисквити или сладки зърнени зърнени храни, имате собствена храна за закуска, лесна за приемане, където и да я натиснете. И вече знаете, яденето на малко и на всеки четири часа поддържа метаболизма ви нагоре, което ви помага да изгаряте допълнителни калории. За забавление може да включва леки пуканки.

Съхранявайте панаира в хладилника

Друг съвет е да се възползвате интелигентно от предложенията за плодове, зеленчуци и зеленчуци. Когато се приберете вкъщи, измийте листата, изцедете ги добре и съхранявайте в плътно затворен пластмасов съд. Обелете плодовете и съхранявайте в малки буркани. Що се отнася до зеленчуците, обелете, сварете на парчета и ги съхранявайте отделно, също в малки саксии. Всичко е под ръка за настройване на практически ястия. Това е трудоемка рутина, но тя е само един ден в седмицата и трябва да се гледа с крайна полза. Цялата тази практичност е идея, към която подхожда нашата статия, 30-минутната диета, проверете!

Организирайте храненето

След като приготвите яденето, съхранявайте храната в тиганите. Докато в буркани остатъците се охлаждат, преди да отидете в хладилника (съхранявайте горещите хранителни отпадъци повече електричество), вие задавате масата. Имайте достатъчно пред себе си, за да не се изкушавате да повторите. Както видяхме в предишната статия, редът, който поставяте на масата, е същият като този, който гарантирате в диетата.

Искате повече съвети, за да останете във форма и щастливи? Ние винаги говорим тук на моя сайт за това как да бъдем в унисон с тялото и ума си. И за да бъде този разговор диалог, сега имам чат, където изпращате въпроси, съмнения или дори свой собствен съвет и аз отговарям на него лично. Да поговорим?

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Август 2020)


Препоръчано