Бурито 30 часа

  •  Април 16, 2021


Бурито 30 часа

В Лос Анджелис, силно повлиян от мексиканската култура, бурито продават машини. Храната, която сега се сервира от машината, прави опасни храни достъпни за всяка диета.

Прочетете повече:

За да избягате от облегалката - Автоматът спестява на велосипедистите от притискане
Тенекиена храна - храната ни започва да се прави от роботи

Тъй като опциите не са много, за тези, които са гладни, намирането на автомат не решава много. Но с по-голямото възприемане на този стил на хранене, който съответства на настоящия ни начин на живот, нещата се променят. Поне в Лос Анджелис.


На машина Burritobox, първата по рода си в света, можете да изберете от пет рецепти за класическото бурито, което е мексикански сандвич, „увит“ с огромен хляб.

За 3 долара всяка (около 7 реалии), опциите включват печени картофи с яйца и сирене, наденица от яйца и сирене, пиле на скара с ориз и боб, ленти със сирене и вегетариански вариант с кафяв ориз. Според производителя всички са направени с естествени съставки, без консерванти или хормони. Като гарнитура можете да изберете сметана кисела, сосове Табаско и гуакамоле за по-малко от един долар.

Тъй като ястието е типично за текс-мекс кухнята, сякаш сте намерили машина, която продава фейхоада. Точно в това е проблемът. Тъй като по закон хранителната информация е добре показана, можем да видим, че всяко бурито съдържа 370 калории и 700 mg натрий (30% от ограничението за дневен прием). В бързината никой не го интересува.


бурито 30 часа

Опасно удобство: Това е, защото всички критици одобриха аромата на Бурито

бурито 30 часа


Капан: Добре направената реклама добавя модерен имидж и здрава привлекателност

бурито 30 часа

Един от ароматите на Burritobox

Альбом: Burito - Белый альбом (2017) (Април 2021)


Препоръчано