Сутиенът задържа апетита

  •  Юли 3, 2020


Сутиенът задържа апетита

Страж, който няма да пусне вашите ... гърди. Microsoft развива изпотяване, пулсиращо сърцето бельо, които са емоционални сигнали за „нервни уста“: приятел на гърдите, който ви предупреждава, преди да изпаднете в изкушение.

Ясно е, че не ядем само когато се появи глад. Твърде често навиците и емоциите ни карат да ограбваме хладилника. И през повечето време автоматично и несъзнателно. Учени от Microsoft и учени от университетите в Рочестър и Саутхемптън (Англия) работят върху създаването на „умен сутиен“, който избягва импулсното хранене. Прочетете пълното проучване.

Сутиенът разполага със сензори, които следят температурата, сърдечната честота и потта - което може да показва стресова ситуация. Цялата система се основава на отчитането на електродермалната активност, което представлява електрическа промяна в кожата, която варира с активирането на нервната система.

Но за да бъде успешно, изобретението се нуждае от малко сила. Данните, уловени от сутиена, се изпращат на мобилния телефон на потребителя. Тогава приложението предвижда незабавен лаконичен достъп и изпраща сигнал до социалните мрежи. Следователно, най-интимното е да се заемете с полето, като изпратите съобщения, за да убедите приятеля си да затвори устата си. Точно както гласи поговорката: приятел е този, който те държи, когато целият свят те бута.

24 ПРИЗНАКА, ЧЕ СКОРО ЩЕ РОДИТЕ | Мамини вълнения (Юли 2020)


Препоръчано