Книги между тигани

  •  Януари 18, 2021


Книги между тигани

Ако някои ястия станат класически, няколко готварски книги поемат по същия път. Ситно съчетани вкусни думи формират „Храната е чувство“, от най-стриктния критик по отношение на храните във Франция.

Прочетете повече:

Най-добрите световни готварски книги - Цялата библиотека се побира в едно приложение
Работно бюро - научете защо тя казва толкова много за вас

Франсоа Симон има лоша репутация.


Легендата разказва, че неговата личност е вдъхновила създаването на героя на хранителния критик Антон Его във филма "Рататуй".

Но неговата строгост в оценяването на ресторантите идва от упорство за добра кухня.

Поради тази причина яденето е усещане е приятна изненада.


Това е колекция от 50 малки урока, които надхвърлят тиганите.

Всички те са номерирани и следват логичен ред, започвайки от „Погледнете себе си“, „Отвори ушите си“ и „Добре дошли сладости“.

Работата е за изкуството да се храните пълноценно и без бързане, да се примирите със земната храна, да боравите с удоволствия на масата, да мислите за яденето като за приятно пътуване.


Когато отворите сърцето си, вселената на съдовете, както се вижда от очите ви, се разкрива пред читателя.

„Храненето добре не е сложно“, изисква авторът от масата.

„Грубо казано, спираме, когато гладът свърши, и сядаме на масата, когато стомахът ни поразмари. Тогава избираме какво харесваме и период. "

„Но преди това трябва да знаете как да построите къщата. Започнете отначало от закуската. И след това прегледайте всичко спокойно, с голяма нежност и доброта. "

"Да седим, да пием, да спим, да обичаме тези около нас ... Просто имайте малко търпение, сладост и ирония с нещата от живота."

Думи като тази ни свързват отново с удоволствието от яденето, което ни прави по-наясно с качеството на това, което ядем.

Тази работа интегрира съдържанието, което в момента се произвежда от някои мислители на нова кухня, като всичко, което носи подписа на Майкъл Полан.

Книгата вече е достъпна в Бразилия - щракнете тук.

Антон

Антон Его, критикът по храните (Рататуй), вдъхновен от Франсоа Саймън

8 НЕЩА ПОЛЕЗНИ ЗА МОЗЪКА??? 8 THINGS GOOD FOR YOUR BRAIN??? (Януари 2021)


Препоръчано