Аватар за красота

  •  Юли 8, 2020


Аватар за красота

Трудно е да се сблъскаме с нечии грешки. Още повече всеки ден, пред огледалото. И така, каква прическа да използвате? Приложението симулира различни стилове, за да направите "пробно шофиране" - да не съжалявате, след като влезете в ножицата.

Швейцарската компания Vizago стартира приложението NewDo - първоначално за iPhone. С него можете да имате предварителен преглед на вашия външен вид и да изберете идеалното изрязване чрез симулации, преди да се ангажирате с „лудост“. В крайна сметка всяко съжаление може да отнеме месеци, за да бъде отменено. Най-голямото предимство е, че можете да планирате външния си вид предварително, включително да тествате с дрехите, които можете да закупите онлайн.

А NewDo идва като най-добрият от симулаторите на пазара. Работата му е проста и 3D технологията е най-модерната. При отворено приложение, първото нещо, което трябва да направите, е да качите снимка на себе си. Възможно е да се изкачите по съществуващ, но най-добре е да изберете да вземете такъв навреме, отпред, както за паспорта. Тайната е да имаш без сянка лице, затворена уста и без коса в очите. След коригиране на позицията, с помощта на виртуални маркери, се появява меню, където се прилага избраното изрязване. И воала! Възможна е и промяна на тона, което прави задачата шега.

Основният пакет предлага 73 опции за рязане. Допълнителни стилове, от по-смели до ексклузивни, могат да бъдат добавени в допълнение - за продажба чрез iTunes. Използвайки разработената технология, компанията пусна и момчешката версия, NewDo Men, с 44 стила.

Гледайте видео презентацията на приложението и имайте своето мнение.

The Ultimate ''Avatar: The Last Airbender'' Recap Cartoon - BOOK ONE (Юли 2020)


Препоръчано