Красиво отвътре и отвън

  •  Март 5, 2021


Красиво отвътре и отвън

Изключителни ваканции. Просто елате във Вила Стефани, за да ви направят по-щастливи - и красиви. Най-изтънченият СПА център в Европа отваря врати през първото тримесечие на годината, съчетавайки естетична и медицинска помощ в мечтана дестинация.

На 90 минути от Франкфурт, между завоите на пътя за Баден-Баден се разкрива в пейзажната вила Stéphanie. В това историческо имение (1890 г.), което някога е било домакин на партита в Наполеон, ще намерите перфектната квартира, която носи дизайнерския етикет на луксозните хотели Oetker Collection.

Сред частен парк ще има само 12 апартамента. Голям, модернизиран и класически декориран, достатъчно е да бъдете посрещнати в домашна атмосфера с иконом, посветен на вашите нужди. Тази структура интегрира ежедневието на гостите с Brenners Park-Hotel & Spa, един от първите в Европа. Тук има модерни и цялостни съоръжения с басейн, сауна, терапевтични вани, фитнес зала, кабинети за физиотерапия и различни терапии за тяло. Като цяло се разработват продукти на Sisley, Skinceuticals и патентовани формули, разработени в партньорство със специализираната СПА марка Anika Organic Luxury.

За цялостното лечение гостите разчитат на медицинска помощ на Brenners. Докато почивате за красота, можете да се консултирате и да се лекувате с най-добрите лекари в Германия, включително дерматолози, гинеколози, офталмолози, зъболекари, кардиолози, диетолози и психотерапевти. Красиво, здравомислещо и здраво тяло. Какво ще кажете за този „пълен пакет“, за да започнете годината с всичко отгоре?

Красива отвътре и отвън - фасадаИсторическа фасада - имение, построено през 1890гКрасиво отвътре и отвънХранене с изглед към градинитеКрасиво отвътре и отвънЗали, получили някога Наполеон и европейски благороднициКрасиво отвътре и отвънОстаналото е част от лечението - подробности за апартаментаКрасиво отвътре и отвънОтдайте се на традицията в естетичните и медицинските процедури

Сантра: Бъдете красиви отвън и отвътре! (Март 2021)


Препоръчано