Обратно към естественото

  •  Юли 3, 2020


Обратно към естественото

Със сигурност не и бриоша. Когато Христос раздели хляба, Той имаше красиво парче болка au levain, Във вълната от естествени храни хлябът се връща назад във времето, за да стане по-здрав.

Рецептата за натурален хляб винаги е била нещо загадъчно. Тъй като това е трудна работа, ние отдавна сме избрали удобството на традиционния френски хляб - който традиционно е с ниско съдържание на хранителни вещества и високо съдържание на прости въглехидрати. Простите въглехидрати се усвояват лесно и повишават нивата на кръвната захар по-бързо.

Плод от занаятчийски хлебни изделия, без добавяне на химикали, хлябът на модата се прави от древни времена. И по същия начин, от естествения процес на ферментация - който използва levain, вид жива мая, вместо химическа мая. Дрождите (Saccharomyces cerevisiae) действат като растежен и ароматизиращ агент самостоятелно или във връзка с други микроорганизми, като млечнокисели бактерии.


Резултатът е хляб с по-гъст, хрупкав и високо съдържание на фибри хляб, който е много важен за вашата диета, тъй като помага за контролиране на ситостта. Той е и добър източник на сложни въглехидрати, който осигурява енергия за деня и има витамини от групата В.

Някои пекарни вече започват да предлагат натурален хляб. Създават се и нови бизнеси, които следят тенденцията. Тъй като обаче търсенето е естествено, най-добре е да си изцапате ръцете. Буквално. Книгата стартира наскоро, Pão Nosso - Домашни рецепти с натурална мая, от ресторантьорския критик Луиз Америко Камарго, от вестника Държавата на С. Пауло, Тук можете да намерите рецепти за десетки старомодни хлябове: пълнозърнесто, орех, маслина, маниок, багет и дори панетоне. Прочетете откъс на уебсайта на издателската компания Companhia das Letras. Или следвайте интервюто на автора за радио CBN.

Тъй като това е здравословен вариант, какво ще кажете да практикувате този изгоден обмен? Заслужава си да запомните и моя съвет как да „отслабна“ геврека.


Обратно към естественото

В Сао Пауло господин Бейкър доставя хляб, произведен от levain в квартала на Итаим

Обратно към естественото

В Рио французинът Доминик Герин отвори своята пекарна в Копакабана

Гледайте видеото, което учи как да направите рецептата.

Brain Reset - 2 - Chronic Fatigue Relief - Frequency Fatigue Relief - Sound Therapy - Meditation (Юли 2020)


Препоръчано