Baby Spa

  •  Октомври 23, 2020


Baby Spa

Живеем във време на стрес. Винаги спрян в движението, никой телесен или здрав ум не може да го издържи. Ако не е лесно за никого, представете си за децата. За да успокоят малките рано, майките се обръщат към детския спа център.

Прочетете повече:

Спа метро - Критиката на обществения транспорт използва хумор
Детокс на ума - За да останете фокусирани, практикувайте това умствено упражнение.

Появява се нов тип СПА център. Точно защото е създаден нов клас клиенти. Или все още е.


В спа центъра Float Baby в Тексас (САЩ) предлаганите терапии имат за цел да подобрят физическото и когнитивното развитие на бебетата. Според спа центъра постигнатият напредък е с 50% по-голям от този, регистриран от деца, които не получават стимули във водата.

Клиентелата се състои от деца от две седмици до осем месеца. Цялостното лечение струва около 150 реала и продължава един час. Първата стъпка е хидротерапията.

Baby Spa


В топла вода между 25ºC и 30ºC, бебетата използват плувки, разработени от СПА центъра, които позволяват пълна свобода на движение, упражняване на мускули и кости по уникален начин.

Baby Spa

След това бебетата се отстраняват от водата за масажна сесия, направена от майката, придружена от професионалисти, които ръководят цялата стимулация.

Резултатът е по-силни, по-щастливи бебета, които спят и се хранят по-добре.

Очаква се бизнесът да се разраства, а спа центърът очаква да отвори 10 франчайзи до 2015 г. Тоест, скоро новината пристига тук.

Spa Is Just For Babies (Октомври 2020)


Препоръчано