Шампион на публиката

  •  Януари 18, 2021


Шампион на публиката

Днес отбелязвам крайъгълен камък от 20 000 абонамента на моя канал в YouTube. Затова споделям тук, на сайта, радостта от това, че тази инициатива е успешна - точно в мисията да обгърне още повече приятели. Проверили ли сте някое от видеоклиповете ми още?

Прочетете повече:

Премиерата ми на YouTube канал - всяка история има начало
365 дни, за да останете във форма и щастливи - Моята книга е вашата компания за цялата година

Преди месец стартирах новия си канал YouTube. Всяка седмица се публикуват два нови видеоклипа, в които споделям темите, които са най-близо до нас.


Всеки, който харесва съвети, хранене и фитнес с висок дух, одобри и препоръча интелигентното, добре произведено съдържание, което моят екип старателно завършва.

И не е ли скоро, че разбрах, че моите младежи са до 20 000 души? За по-малко от месец това беше 683% скок. Или над един и половина милиона гледания. Това са значими марки, които в цифри показват привързаността и лоялността на истинските приятели. С тях искам да постигна целта си да направя този един от най-популярните бразилски канали в YouTube.

Отделете малко време за посещение и се абонирайте сега за известия, когато бъдат пуснати нови видеоклипове. Всяка седмица има две нови. И винаги в разцвета на бразилския интернет. Всеки вторник от 20 часа представям съвети за уелнес. В петък, от 11 часа, ви показвам стъпка по стъпка моите здравословни рецепти - кликнете тук и се абонирайте.

Благодаря отново на моите youtubers. И добре дошли много повече. На всички, най-добрата ми целувка!

Вижте видеото за въвеждането и вижте канала ми в момента.

Дуейн Джонсън l Шампион по борба, актьор и любимец на публиката l Fitness Facts (Януари 2021)


Препоръчано