Привлечени от носа

  •  Октомври 26, 2020


Привлечени от носа

Ако смятате, че любовта е нещо от кожата, то е повече или по-малко навън. Това е нейната миризма. Или неговото. Събитията обединяват двойките въз основа на това как се чувстват един към друг, преди някога да се срещнат.

Прочетете повече:

Щастливо някога? - Един идеализиран романс може да е по-нещастен
Бягащи изяви - изберете своя мач за афинитет

Ако сте несемейни, може да е време да преразгледате стратегията си. Ако избираме по външен вид, разчитаме твърде много на естетическите стандарти, които толкова много поставяме под въпрос. Можем да избираме по афинитет, но това изисква да се срещнем с много хора - и да губим много време. Според новост, която се появява в САЩ и Европа, скъпата ви половина може да бъде намерена само за една нощ. И от носа.


Това са феромоновите партии, „феромоновите партии“. Феромоните са химикали, изхвърлени от нашето тяло. Всеки човек има уникална миризма, която може да привлече вниманието на потенциален партньор.

За да участвате, трябва да носите една и съща риза три вечери подред, докато спите. Основната препоръка е да не използвате никакъв парфюм: тъканта трябва да абсорбира естествената си миризма колкото е възможно повече. Тогава дрехата трябва да се постави в плътно затворена пластмаса и да се съхранява в хладилника, за да се запази същността му. В насрочения ден просто вземете торбичката от фризера и отидете до разкрития адрес - вижте следващия тук.

Торбичките, правилно номерирани, се поставят на маса. Който е платил около 50 долара, за да влезе, след това може да отвори колкото искате, да помиришете и да видите дали „климат се търкаля“. Избраната чанта трябва да бъде представена пред всички, когато човекът, отговарящ на номера, се идентифицира.


Трудно е някоя от двойките, образувани по този начин, да завърши до олтара. Това е така, защото дори и теорията да работи, феромоните стимулират сексуалното влечение. Страните предпочитат случайни срещи, като предлагат например напитки, шоу програми и дори бързи масажи, които стимулират кръвообращението.

Вижте няколко снимки на тези партита.

привлечени


Привлечени от носа

Привлечени от носа

Привлечени от носа

Привлечени от носа

Привлечени от носа

Привлечени от носа

Привлечени от носа

My Talking Tom 2 - Android Gameplay Part 3 (Android iOS) Talking Tom and Friends (Октомври 2020)


Препоръчано