На море с Луцилия и Роберто!

  •  Август 9, 2020


На море с Луцилия и Роберто!

Съответстваща обич. Вижте първите снимки, изпратени от Патриша Рибейро, която се качи вчера на круиза „Емоции в открито море“. В двора на краля те бяха посрещнати с цялото си величие!

Всичко мина чудесно добре в пристанището на Сантос (Сао Пауло), по време на регистрацията на двойките Пауло и Патриция Рибейро в MSC Precioza. Първокласните билети гарантираха бързо и любезно обслужване на нашите пътници - с ексклузивен микробус, който ги отвежда до моста с ограничен достъп до Яхт клуба, VIP зоната на трансатлантическата знаменитост. На входа на големия апартамент с две спални, един иконом беше на ръка, за да разопакова и да се грижи за тях според нуждите. Настанени в стаята, те се наслаждаваха на полъха на терасата, отпивайки шампанско и виждайки кораба да отплава на път за Бузиос, първата спирка.

Вечерта двойката имаше първото си хранене на борда в ексклузивния ресторант на Yacht Club Lounge. В менюто тестени изделия, риба, морски дарове и най-доброто от средиземноморската храна - както и удобно италианско вино. След това гледаха корица на шоуто на Бийтълс и рискуваха късмета си в Казиното. На излизане те бързо се появиха в големия салон, за да изкупят края на първото голямо шоу на Роберто Карлос, където видяха „Краля“ да хвърля червени рози сред женската публика.


Днес двойката се събуди и присъства на красивата литургия, отпразнувана от отец Антонио Мария, вече с кораба, закотвен в Бузиос. В графика на деня имаше басейн, класове по танци с Карлинхос де Исус, пазаруване в Безплатния магазин и много морско съзерцание, което беше представено в цвета на турмалин.

Току-що се обадих на Патрисия, за да попитам как се справя. Получих в отговор потоп от благодарности! Тя беше развълнувана да каже колко важна е тази неочаквана програма в този момент от живота й. Двойката беше в ресторанта, наслаждавайки се на следобеден чай.

И двамата ми казаха, че днес беше нощта на срещата им с краля, а утре трябва да гледат концерта на моя приятел Том Кавалканте. Пожелах добро шоу и страхотен завършек на турнето! Утре пак ще се обадя на двойката. Защото точно като теб, искам да знам повече!

Roberto Cacciapaglia - Wild Side (Mountains of Valais) (Август 2020)


Препоръчано