Приложението поставя в ръцете ви 100 години кино

  •  Юли 13, 2020


Приложението поставя в ръцете ви 100 години кино

Внимавайте с мръсния пръст на пуканките на мобилния си телефон. Безплатното приложение носи на малкия екран 100-годишната история на филма. В театрите времевата линия с филми, отбелязали епоха от 1910 г., с информация и пътеписи.

Кой беше най-добрият филм от 1970 г.? Кой беше в актьорския състав на „Сияещите“? Кой беше директор на „Кръстникът“? След кратък преглед на приложението Top Movies, вие сте готови да обсъдите киното с всеки орган. Предлага се за iOS, просто изтеглете, за да получите лесен достъп до a времева линия, където можете да взаимодействате с информацията, просто като щракнете върху плакатите. Стискайки като пръсти, отваряте папките, за да видите дори пътеките, предоставени от сайта IMDB. В зависимост от вълнението можете да изтегляте филми директно, за да гледате на iPhone или iPad.

Плъзгане по времевата линия е неусложнено и много забавно. А колекцията е впечатляваща. Заглавията се организират в продължение на десетилетия, години и дори дни, вариращи от 1910 г. до последните издания. На малкия екран, чудесен начин да познаете, малко по малко, огромната история на 100 години големи продукции.


Изтеглете безплатно приложението Топ филми тук сега.

Приложението поставя киното в ръцете ви

От 1910 г. до днес най-добрите филми са изложени на времева линия.


Приложението поставя киното в ръцете ви

С лесна навигация можете да получите достъп до папки на всеки филм

Гледайте демонстрацията на приложението Top Movies.

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Юли 2020)


Препоръчано