Приложение на повратните точки

  •  Юли 8, 2020


Приложение на повратните точки

Ние вземаме решения, които засягат целия ни живот. И други хора също. За да не се губят тези определящи моменти заедно с тъпи шеги, новото приложение запазва най-добрите ви моменти. Начинът, по който го заслужават.

Понякога създава впечатление, че смесваме нещата. Поразителните моменти и не толкова смешните шеги споделят същото пространство в сроковете на социалните медии и нещата изглеждат също толкова важни. И с времето всичко е зад нас. Мислейки да откроим събитията, които бележат нашия обикновен живот, безплатното приложение обединява нашите „забележителности“ в специална времева линия.

С Milestone, това, което се случи, и това, което идва, ще спечелят връзката, която заслужават. Тоест, те са „важни етапи“, които заслужават да бъдат в пейзажа на нашите спомени. Нейният създател, холандският дизайнер Марсел Уондърс, вярва, че е създал своеобразен Instagram от най-добрите моменти. Целта е да осигурим платформа, на която можем да се ангажираме със собствения си живот, а не да бъдем настроени на това, което се случва мимолетно навсякъде.


Чрез интуитивен интерфейс приложението работи като таймер, който записва броя дни, минути и секунди от записаните дати. Например часовете преди да кажете „да“ или милиардите секунди, които са минали, откакто сте се родили. Това ни позволява да посещаваме миналото или бъдещето по начин извън личния, тоест това, което ни липсва, като прекарваме часове и часове в (социално) „социални“ мрежи.

Приложението Milestone е достъпно за безплатно изтегляне от AppStore.

Приложението на повратна точка

Приложението на повратна точка

Обзор приложения Maps.ME - оффлайн карты для путешествия за границей - Keddr.com (Юли 2020)


Препоръчано