Приложението ви прави звезда

  •  Може 17, 2021


Приложението ви прави звезда

Днес хората се превръщат в онлайн съдържание. Много хора имат блогове, подкасти и канали в YouTube. За да помогне за задачата, приложението PromptSmart превръща вашия смартфон или таблет в чувствителен към гласа телепромотор. Подгответе се за звезди.

Прочетете повече:

Технология и качество на живот - Приложението прави възможна градската градина
Приложението за благоприятни обмени - вижте Mobile като „отслабване“ вашите рецепти

Знаете ли, когато новинарът гледа право в камерата и без да мига говори дълги, на пръв поглед цветни текстове и демонстрира много сигурност? Не е подарък. Той се възползва от използването на teleprompter.


Teleprompter е устройство, което заедно с камерата показва текста, който трябва да се чете от водещия.

С напредването на мобилните приложения и технологии всичко става по-лесно. Дори продуцира телевизионни предавания, използвайки прости камери и излъчвайки резултата в интернет. Също толкова лесно PromptSmart е приложение, което превръща вашия смартфон или таблет в телепромотор. Той дойде да ви помогне да запишете или дори да изнесете по-плавно произведения и лекции на обективи или на жива публика.

Сред другите налични, това издание се отличава с предлагането на контрол на разпознаването на гласа. В него текстът, който ще бъде разказан и който се появява на екрана на устройството, се движи със скоростта на четене кой го използва. Спира, когато правите пауза. И следвайте темпото си, без да ви бърза или пречи.


Можете да качвате текстове във формати .docx или .txt през облака, като използвате iCloud и Dropbox. И оттам избирате фона, вида и размера на шрифта. Програмата струва $ 9,99 (около 25 реализации) и можете да я изтеглите от AppStore - щракнете тук.

Приложението е толкова добро, че вече го използвам за запис на видеоклиповете на моя YouTube канал - посетете сега, за да проверите резултата. Възползвайте се от възможността да се абонирате безплатно и да получавате известия от първа ръка за ново съдържание.

promptsmart

PromptSmart предлага контрол за разпознаване на глас

Научете повече за приложението в следното въведение видео.

Топ 5 НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ! (Може 2021)


Препоръчано