Приложението прави чакането на летището по-забавно

  •  Юли 7, 2020


Приложението прави чакането на летището по-забавно

Мечтата на всеки пътник е да прави само директни полети без връзки. Но това често не е възможно, особено при дълги пътувания.

Smart Layover е проектиран да превърне везните в забавни времена. Пътниците въвеждат данни като летище, дата и продължителност на престоя. Оттам приложението предлага предложения за готини неща за разглеждане и правене наблизо.

Базата данни за приложения включва актуална информация за 140 града по света. Това са съвети за ежедневни хотели, атракции и специални събития около летището, къде да се яде и пие и дори оферти и отстъпки на тези места.


съдържание

Всеки, който използва приложението, знаейки, че ще прекара няколко часа в очакване, може да планира как да прекара времето си преди да напусне. Но тези, които са изправени пред неочаквани закъснения на полета, също могат да получат препоръки в последния момент. Когато дойде време да се върнете на летището, приложението изпраща сигнал.

Това видео обяснява всичко:

Приложението е безплатно и се предлага за iOS, Android и BlackBerry. Ако планирате да пътувате и вече знаете, че ще трябва да направите връзка, това е съветът.

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Юли 2020)


Препоръчано