Приложението кара новините да ви следват

  •  Юли 9, 2020


Приложението кара новините да ви следват

С темпото, с което преминаваме през живота, става все по-трудно и по-трудно да спрем и да гледаме новините. С приложението Wibbitz те ви следват. Просто изберете предметите, за да гледате новините, които са от значение във формата на видеоклип.

Много пъти новината е добра. Но с твърде дълъг текст на мобилния си телефон, губим интерес - и рискуваме да се откажем. За едно от най-добрите приложения на 2013 г. решава този проблем, като представя събитията по най-мобилния приятелски начин: видео.

Wibbitz, достъпен за безплатно изтегляне от AppStore, обещава да подобри практическата работа с консумацията на информация. Първата стъпка е да изберете предметите, които искате да проследявате, като технологии, свят, бизнес и развлечения. След това програмата генерира видеоклипове с продължителност до две минути, които разказват ключови точки в текстове като хора, дати и места. На заден план има изображения, графики, видеоклипове и карти, свързани с новините.

Обичах новостта, която използвам, докато съм заета с други теми. Както например на бягащата пътека, докато практикувам интервалните си тренировки, интензивното обучение LIT - Lucilia. Тоест, приятел в борбата за загуба на корем, който подхранва общата култура.

Гледайте видеоклипа, който представя най-добре приложението.

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Юли 2020)


Препоръчано