Приложението помага да се гримирате с гардероба

  •  Юли 3, 2020


Приложението ви помага да се гримирате с гардероба

Една от причините да искаме да отслабнем е да можем да носим дрехи, които бяха с няколко номера отзад. Друго, много по-реалистично е да знаете как да комбинирате толкова много външен вид и да продължите да бъдете модерни. Между липсата на време и бъркотията в гардероба, пристига приложението, което да предложи какво да облека.

Купуваме веднъж и дори не знаем как да комбинираме. Там още едно парче отива в дъното на чекмеджето. Представете си, че имате приложение, което да подсказва какво да облечете, в зависимост от това какво имате, времето навън или ако поводът изисква нещо специално. С приложението Style Puzzle можете да го направите всичко, докато закусите.

Създадено от студенти от университета в Илинойс Urbana Champaign, приложението беше финалист в конкурса за студентско стартиране Madness - и е в последните етапи на развитие. Вашата мисия е да „управлявате” стила на тези, които нямат време, не знаят как да съвпадат с парчета и нямат много търпение за това.


Първата задача е да регистрирате всички части на гардероба. Можете също да качите изображение на същото парче, ако сте онлайн. Или такъв, който дори още не сте си купили След това трябва да групирате предметите според поводите, като ежедневни, официални, всекидневни, парти и уикенд. Оттам нататък програмата прави останалото.

Например, когато се събудите във вторник, приложението знае дали имате среща в този ден. Вие също знаете какво сте използвали в подобни възможности. И ако в този ден ще бъде слънце или дъжд. С всичко това, плюс достъп до това, което сте регистрирали преди това, той представя идеалния вид.

За да проследите издаването му, разгледайте официалния уебсайт. Хареса ли ви? Затова следете за повече технологични новини, които винаги споделям на моя сайт, като Google Glass.

Приложението ви помага да се гримирате с гардероба

На един екран можете да разберете как работи приложението Style Puzzle.

Трикове за по-лесно учене + GIVEAWAY | Част 2 ♥ (Юли 2020)


Препоръчано