Приложението дава нов живот на телефона в пенсия

  •  Юли 14, 2020


Приложението дава нов живот на телефона в пенсия

Приложението превръща остарелите смартфони в камери за сигурност. С напредването на технологиите засядаме чекмеджето на остарели уреди, зарядни устройства и адаптери. Сега те могат да се върнат на сцената, за да запишат това, което не виждате.

С всяко надграждане боклуците се увеличават. Междувременно е жалко да се разхищава технологията, вградена в облегналите устройства. Особено камерите, паметта и интернет връзката.

Имайки това предвид, стартира приложението Dormi, което работи на Android смартфони и таблети. С него тези устройства оживяват, с функцията, която би могла да се нарече „шпионаж“. И могат да се използват, както предполагат създателите на приложението, да гледат бебета, докато спят.


Sleep предупреждава на текущия ви мобилен телефон, ако има движение в стаята или ако детето се е събудило. Можете също да инсталирате приложението на друго устройство и със същия бутон да активирате разговор между домовете.

Изглежда много предимство за около 20 реала. И е така. Тъй като нашата загриженост надхвърля семейната безопасност, старите уреди могат да ни помогнат по много начини. Като проследяване на домашни любимци у дома, докато пътуваме, регистриране на нощни взломи в хладилника - и дори най-сериозните опити срещу собствеността. За да изтеглите, следвайте връзката към магазина на Google Play.

Вижте как работи приложението Dormi в следното видео.

A1 Smart Home: управляваш дома си с едно приложение (Юли 2020)


Препоръчано