Приложението премахва следи от бившия любим човек

  •  Септември 22, 2020


Приложението премахва следи от бившия любим човек

След прекратяване на романтика е неудобно да виждаме бившия навсякъде във виртуалния свят. Приложението KillSwitch изтрива коментари, премахва избор на снимки и изтрива всички следи от човека, който искате да забравите.

Всичко, което публикуваме в любовта, е записано в социалните мрежи. Но когато се случи най-лошото, преследването един след друг е практически невъзможно. Сега вашите проблеми са приключили! Приложението KillSwitch, достъпно за $ 0,99 за Android и iOS, прави "мръсната услуга" за проследяване и изтриване на всички "сладки" публикации във вашата връзка. Според Клара де Сото, съосновател и съосновател на ClearHart Digital, приложението не е предназначено да служи като отмъстителен инструмент, а да помага на хората в мъчителния процес на изцеление на счупени сърца.

Как работи? Снимките, актуализациите на състоянието на връзката и всяко споменаване на текст на маркирания човек се групират и вземат от Facebook. Добрата новина е, че целият този материал се записва на виртуален диск, който може да бъде възстановен в случай на рецидив.

Пазарувай сигурно онлайн с виртуални карти от iCard (Септември 2020)


Препоръчано