Приложението лекува болки в гърба

  •  Юли 8, 2020


Приложението лекува болки в гърба

Всичко е поза. Ако винаги сме заети и все още следим телефона, ще повредим изображението, което проектираме. И още по-лошо, здравето тръгва от оста. Какво ще кажете, ако в този случай технологията помогна - само за промяна?

Живеем в епохата на „самооценка“. Тази нова дума се отнася до измерването на данни, свързани със собственото ни тяло, които се правят чрез приложения. Така интернет технологията излиза от компютрите и започва да подобрява живота ни извън контакта.

Това е идеята зад Lumoback. Буквално. Доказано е, че езикът на тялото започва с добра стойка. В крайна сметка това доверчиво отношение на тялото влияе на емоционалното ни състояние и на това как сме гледани от другите. Изследването на университета в Харвард доказва, че с повдигнати рамене и изправен гръб подобряваме притока на хормони в организма, самочувствието и цялостното здраве.


Lumoback обещава просто да коригира стойката. Просто носете сензор около тялото си с велкро колан, който го позиционира в долната част на гърба. Оттам се наблюдават вашите движения и позиции. Всеки път, когато отпускате стойката си, Lumoback вибрира, за да ви предупреди. Освен това генерира аватар от себе си на вашия смартфон, където можете също да проследявате данни като изминати разстояния и изгорени калории.

Противно на това, което може да изглежда, теглото ви е леко и толкова удобно, че може да забравите, че го носите. И точно в тези моменти, когато сме спокойни, Lumoback работи. Цената му е около 350 реала.

Приложението лекува болки в гърбаСензорът остава на колана, който трябва да бъде разположен близо до лумбалната част


Приложението лекува болки в гърбаЛек и лесен за използване струва около 350 реала

Приложението лекува болки в гърбаСледвайки аватара, можем да коригираме позата и да видим как те ни виждат

Приложението лекува болки в гърбаПриложението също записва данни като изминато разстояние и изгорени калории

Гледайте въвеждащото видео на Lumoback.

Как да спрем бързо болката (Юли 2020)


Препоръчано