Всички аромати на диета

  •  Октомври 23, 2020


Всички аромати на диета

Показаните менюта с калории са ефективни при контрола на ястието. Но не всеки се справя добре, когато се занимава с математика, особено с толкова много опции. За да задоволи клиентите си, докато запазва вкусовите си рецептори, ресторантът сервира ястия, които винаги добавят до 500 калории.

Прочетете повече:

Калории в менюто - знанието дава най-добрият избор
Скритата реч на менюто - Истината зад думите от менюто

Това, което е общото с готовите етикети на продуктите, е неточно на улицата. Но постепенно повече ресторанти предлагат достъп до броя на калориите, които влизат по поръчка.


Въпреки това, не всеки може да борави с информацията добре, когато прави избор. Често, за да не се бъркате в математиката, в крайна сметка правите нежен избор, който извлича удоволствието от яденето.

За да улеснят живота на тези, които контролират теглото, ресторантът Balcon в приземния етаж на Sofitel St James (Лондон) започна да предлага пълноценни ястия само с 500 калории.

Идеята е да се погрижим особено за тези, които обичат диетата 5: 2, която препоръчва да се отделят два дни в седмицата, за да се ограничи консумацията на храна само с 500 калории.


В общото меню на къщата се показват елементите, наречени De-Light - отидете тук.

Не очаквайте да намерите следи от хляб, тестени изделия и картофи.

С много вкус и креативност ястията сервират много зеленчуци, меса, прясно сирене (вместо заквасена сметана) и стевия на мястото на захарта.


За да получите представа, в основното ястие можете да избирате от сос от калмари до басказе, борови ядки, нахут и касерола със стафиди; или зеле, пълнено с фазан и фуа гра, сотирани жироли гъби и пюре от флан - вид морков.

Идеята е да се осигури приятно изживяване, дори и за тези с ограничена диета.

Да се ​​надяваме, че тази инициатива ще получи членство от ресторанти по целия свят.

Популяризирането на по-здравословни менюта ще работи само когато ароматът е свързан с тази опция.

ресторант

Балконът: Гурме ястията трябва да се изяждат без вина

Моята диета за изчистване на мазнини ( Всички хранения ) (Октомври 2020)


Препоръчано